Categorieën

Nieuwsbrief

  • de smartphone regelt het licht
  • wifi lampen
  • regel het licht met de wifi controller
  • Ledlampen eigentijds te bedienen
  • wifi ledlamp
  • witte wifi ledlamp

Domotica nu betaalbaar

Bedien uw verlichting via het wifi-netwerk

Wifi-domotica is een onderdeel van debesteleds. Op deze site vindt u benodigdheden om de verlichting in uw huis te automatiseren (wifi-domotica). Voordelen van wifi-domotica zijn: geen hak- en breekwerk, goedkoop, betrouwbare techniek. De bediening gaat via een afstandsbediening, smartphone of tablet.

De lampen zijn dimbaar. De kleurtemperatuur is instelbaar van warm-wit tot koel. U kunt onbeperkt veel lampen bedienen met de set! De lampen zijn te verdelen in vier groepen. 's Nachts kunt u de lampen gebruiken als nachtlamp. Ze gebruiken dan bijna geen stroom, maar zorgen ervoor dat het niet geheel donker is in huis.

De terugverdientijd is gemiddeld nog geen jaar!

Wij zullen regelmatig nieuwe apparatuur aanbieden, te denken aan meer modellen lampen, een thermostaat voor de verwarming, beveiligingscamera's etc.

Ons bedrijf richt zich op goed werkende, eenvoudig te installeren en betaalbare automatisering van huisinstallaties. Wij zien veel toekomst in de opkomst van Wifi-gerelateerde produkten. Immers de infrastructuur is al aanwezig! Vandaar dat, door gebruik te maken van het bestaande netwerk, kosten worden bespaard om een woning te automatiseren. Ons team bestaat uit techneuten die u goed kunnen adviseren over automatisering en verlichting. U kunt bij ons ook complete verlichtingsberekeningen laten maken. Onze passie om wifi-ledlampen te promoten komt voort uit het combineren van gebruiksgemak en toepassen van duurzame verlichting.

Omdat we veel op pad zijn om mensen te adviseren over automatisering en verlichting, zijn we veelal telefonisch niet bereikbaar. U krijgt altijd reactie op uw vragen per mail.